DobarDabar

  • Sačuvaj svoje bookmarkse online
  • Koristi tagove da nađeš svoje bookmarkse
  • Podeli svoje bookmarkse sa prijateljima
  • Napravi grupe da sakupiš zajedno sve bookmarkse

Registracija

Uslovi i odredbe korišćenja sajta DobarDabar

Prihvatanje uslova i korišćenja

Korišćenje sajta DobarDabar i usluga koje se na taj način pružaju, kao i postupak registracije na Web sajtu automatski znači slaganje sa uslovima i odredbama web sajta DobarDabar.

Disclaimer

Administracija projekta se trudi da onemogući prisustvo u bazi servisa linkova na sajtove sa neispravnim ili nedozvoljenim sadržajem, ali Administracija ne može da garantuje da se takvi linkovi neće pojaviti uopšte u nekom momentu. U tom slučaju Administracija ne može da preuzme odgovornost za sadržaj linkova, koji su sačuvani od korisnika i sadržaja web sajta na koje vode bookmarksi korisnika.

Administracija, takođe, neće biti odgovorna za sadržaj, ispravnost, kvalitet, i potpunost informacija koje su postavljene od strane korisnika. Pod tim se podrazumeva informacija u vezi sa Korisnikom, i informacija u vezi sa sačuvanim bookmarksom.

Politika privatnosti

Sve informacije koje su postavljene od strane registrovaih korisnika a nisu namenjene za javnost, se smatraju poverljivim i kao takve neće biti dostupne trećim licima. Ova informacija se odnosi na email adresu, linkove, bookmarkse zatvorenih grupa itd.

Zabrane i ograničenja

Na stranicama sajta DobarDabar je zabranjeno koristiti korisnička imena, imena grupa i tagova, kao i postavljanje linkova ka sajtovima ako oni direktno ili indirektno pružaju savete ili direktna uputstva za:

  • Rasizam, nacionalizam, terorizam, mržnju;
  • Kockanje, nedozvoljeni softver;
  • Pornografija.

Ukoliko pronađeš takve linkove, korisnička imena, imena grupa ili tagove isti će biti obrisani a korisni će dobiti upozorenje zbog takve aktivnosti. U slučaju konstantog kršenja pravila, od strane nekog korisnika, istom će se uskratiti pravo na korišćenje sajta.

Grafika (Avatari)

Preuzimaš odgovornost za sliku koju postaviš za avatar. Imaj u vidu da svaka slika može da ima kopirajt. Administracija sajta ljubazno moli sve da ne koristite slike za avatar za koje niste sigurni da imate dozvolu.

Spam

Ukoliko postaviš bookmarkse na DobarDabar u cilju spamovanja, takvi bookmarksi će biti obrisani.

Zabrana pristupa i banovanje korisnika

Kada se ponavljaju akcije od strane korisnika koje nisu dozvoljene onda se Usluga na sajtu može uskratiti korisniku. To se ne dešava često - samo kada nekoliko upozorenja od administracije korisnik ignoriše.

Nemoj biti zao! Radi dobre stvari sa dobrim dabrom..